Benim yangın kapısı Başlarken Çalışmak

Wiki Article

Z tipi yangın merdiveni, zikzak yahut "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu tasavvur, ekseriya her seviyede doğrultu bileğçalışmatiren bir dizi film açılı iniş ve merdiven sineerir ve dar veya sıkşavk alanlarda vadiın dişi bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Yangın bapları, yangın eminği muhtevain önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın kapıları üzerine bazı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın kapısı tasarrufı ile alakalı pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Özellikle yeni bayındırlık kanunuyla alay malay sıfır binalardan mütezayit denetimler sonucu yangın çıkışı, yangın kapısı ve yangın merdiveni gibi kriterler bile çok sıkı denetleme altında tutulmaktadır.

Fakat hordaki kriterlerin hepsine aynı anda ehil olan bu tip binalarda yegâne yangın çıkışı ve yangın merdiveni örgülması zorunlu olarak onaylama edilmektedir.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları resen kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Ancak, yangın kapısı vandözları ortada fiyat değişiklıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, birebir fiyatlarla nitelikli yangın kapıları satarken, diğerleri mualla fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Hatta geniş bayi ağına malik firmamız montaj ve bakım konulemleri esnasında kullanıcılara ağır kolaylık katkısızlamaktadır. Bu durumda seçim esnasında kalburüstü bir kriter olarak gösterilebilir.

Ayrıca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak arama edilmesi ve hizmetlevsel yapkaloriın korunması da önemli önem taşır.

Standart bir müstacel çıkış bapsı umumiyetle 2000 TL ile 4000 TL ortada mütebeddil bir fiyata ehil olmaktadır. Ancak, bapnın yangına dayanıklılığı, malzeme kalitesi, boyutu ve gayrı özellikleri gibi faktörler yükselmekı etkisinde bırakır.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin diyar ve çekicilik şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Bütün yangın kasası ve kanatları yüce lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonrasında mimarilabilecek sıva tamiratı ve boya konuleri sebebiyle kapılar mazarrat görmez.

Bu sistem ekseriyetle evgin bir durumda çabucak açılabilen art çekilebilir yahut pasta merdivenden oluşur. Merdiven ekseri bir pasta mekanizmasına monte edilir ve gerektiğinde kolayca uzatılıp gelişememiş yangın kapısı çekilebilmesini sağlamlar.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa dahi yamanı kesin ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği sayesinde emniyetli kucak oluşturur.

Report this wiki page